ceaser

Mummy2 ade yg pernah ceaser x..??mcm mne cara utk cepatkan sembuh luka jahitan yer..??harap dapt membantu

4 Balas

Saya sentiasa pastikn luka kering .. bila terasa peluh saya lap cepat2 , Makan pon pantang tak mkn lauk ayam, telur, seafood sbb nak luka cepat baik & tak bernanah didlm.. then mkn sup ikan haruan

Make sure tempat luka tu sentiasa kering & banyakkan mkn buh sunquick. Vitamin c tu

4y ago

Alhamdulillah..terime kasih atas perkongsian

Saya makan ikan haluan bakar... Yg tu mmbolehkan kita cepat sembuh luka yunkk..

sy bnyk mkn mskn lada hitam gn mkn buah oren