ceaser

mommy ade sape2 pernah kena mcm saya.. sy lahir ceaser 7/12/2019..lepas dalam 3 4 hari tu on off demam.. tempat ceaser tu cantik je..tp bila scan..rupanya darah beku.. 20/12 terpaksa buka jahitan, jahit balik mcm ceaser.. rase sakit dia mcm mula2 ceaser... semoga sy cepat sembuh x nak berulang lagi menda cam ni.. #babylahir36w4d

2 Balas

Smoga cpt sembuh ye sis..

Pe tnda2 drh beku?

4y ago

Yupp Heparin yang kena balik suntik sendiri untuk cairkan darah.. selalu nurse yang datang melawat akan tanu ada sakit tak sakit kepala semua atau sesak nafas sebab nak kenal pasti tanda2 darah bekulah.. saya dulu pon pernah sakit and refer hospital semual selepas 29 hari sebab rasa sakit tapi Alhamdulillah takde apa cuma tak cukup rehat je