Cara cepat sembuhkan luka ceaser

Sapa ada pengalaman ceaser...hari ni dah 21 hari sy bersalin ceaser..normal ke?..Luka dekat hujung ceaser tu belum kering..sebb selalu time bgun akan sakit kat situ...bahagian lain..dah kering..Dan adakah cara utk cepat sembuh Luka ceaser tu#bantujawab

2 Balas

normal sis. mcm sy 2 bulan baru luka kering cantum elok sebab tak boleh pantang betul² jaga baby high demand. sis rajin² kipaskan luka czer. tekap alcohol swab bagi cepat kering.

normal. awal lagi tu. just make sure bersih & kering sentiasa. banyakkan vit C, kunyit & blackpepper dalam masakan.