nak tnya

mummy suma selalu kena kencing kotor tak semasa hamil.. boleh share tak cara dan petua nak rawat kencing kotor.?tq semua sudi share..

2 Balas

Penyelesaian minum air banyak.. kencing bnyk kali smpai air kencing jernih, yg jernih tu yg awak ambil utk serah kat makmal @ nurse.. ini yg sya selalu amalkan, ambil air kencing yg jernih sahaja..

X pernah kena sbb sy minum 3L air kosong sehari.

5y ago

sya minum air kosong bnyak 2 3literr sehari.. tapi msih kena kencing kotor.. tpi kencing xsakit..