Air kencing kotor

Ada petua tak nak hilangkan air kencing kotor. Due dah nak dekat huhuhu risau sbb first baby. Mohon share ye. Terima kasih? #36weeks

2 Balas

Minum air suam bbnyk. Jgn pakai panties lembap, lap dulu bhgn sulit. Klo teruk, minum barli suam. Klo blum jmpa doktor, g jumpa. Moga pn lekas sembuh. Kencing kotor boleh bg kesan kt baby. Klo baby tbe2 diam je, g hosp ye.

5y ago

Alhamdulillah. Allahumma yachfik. 😊

Risau ada yg ckp kalau kencing kotor tak boleh bersalin normal, effect pada baby😥