10wks 5 days

Hi mummy, skrg saya dah 10 minggu 5 hari, 3x check and scan x nmpk baby lagi. Ada x pernah alami situasi yang sana. Then 2 ari nie bila saya lap ada brown di tissue tp xda kluar apa dr kencing. Ada pendangan dari mummies out there tak?

2 Balas

Ade kantung tak? Period regular? Kalau regular spatutnya mmg dah nmpak baby. Kalau irregular maybe blh repeat scan. Saya irregular scan 10w dah nmpak janin dah

1y ago

Kalau period irregular doctor mmg takkan pakai lmp. Dia akan ikut scan.

irregular period ke?

1y ago

Period mmg cantik x pernah missed tp xkan implantantion xbtul date kot