Period sikit dan warna brown

Nak tanya i late 2 days period hari ke3 kluar darah tp tak bnyk dan hanya darah berwarna brown lps tu stop and kluar blk smpi skrg tp tak banyak. Adakah yg pernah alami seperti ini ?

3 Balas

Saya pun mcm tu jgak. Hari pertama dengan kedua keluar titik2 je.. Hari ketiga keluar darah tapi x bnyak pon x penuh pon pad.. Tapi dia ada sakit mcm sengugut.. Adakah period x lawas?

kalo cek upt ne- kemungkinan tu period x lawas tu. tu kua ckit2 stop pstu kua semula. jd try la tungku bg lancarkan darah. kalo kata x cek upt lg try cek dlu

maybe period taklawas