barang baby

hi mummy semua..boleh share beli stokin bby comel2 & material yg ok kat kedai name ape kat shopee? musim2 virus ni, tpakse la beli online je huu..

1 Balas

sy bli dkt shopee..tp x tentu kedai mana nk beli..depend pd price dia..kalau material sm..tp kdai lain offer lg murah n ada tulis preferred seller..sy akn plih yg tu...x stick pd satu kedai kena rajin survey hrga , compare dan bc review ttg servis seller tersebut..good service or not... ms nk compare tu puan msukkn dlm chart ..mana tgk hrga murah n ok..tu sy bli...kekdg ada kdai hrga.mhal..kualiti bgus dan sm..tp hrga berbeza..ada murah n ada.mahal...depend pd seller cmne.jika dpt.murah blh bli brg lain pula..dh save dkt situ sikit..😉✌.mg dpmudahkan segalanya..aamiin