set tilam kekabu bby cot

Hi mummy,bole share x set tilam kekabu dr kedai online mane yg ok..sy pernah beli online,lupe da name fb tu..tp bby baring ats tilam tu jd tenggelam..huu ni nk beli ntuk letak dlm bbycot plak..tq?

2 Balas

Saya dah serik beli tilam kekabu ni.. Pernah beli satu set yg babynest skali dgn tilam petak2 nk dkt rm500. Baby pkai pun kjp je sbb tilam tu kecik kan..last2 saya beli tilam travel worth 38 ringgit je kt giant..bsr pun bsr..sng die nak berguling2... Nk bwk mane2 pun sng.. Kekabu klau bsh die jd berketul2 even bile jmur bwh matahari pun sme..nk bsuh ssh..baby sakit nk tdo.. Last2 tilam tu tersadai...jd alas kt kaki buaian... Hee

4y ago

Good sharing

Saya beli ni sis..hee..tp mgkin boleh try tilam travel lain heheh