baby meninggal dlm kandungan 24w 6d

Mummy semua sy nk tnye siapa kt sini ade pngalaman baby meninggal usia kandungan 6 bln???baby sy bru je meninggal usia kandungan 6 bln...sy skarang admit kt wad...msalahnye skararang jln x buka2 dh 3 hari 1cm tu lg...baby sy songsang duk melintang...ade cara x nk bg baby tu berpusing ke bwh balik???baby kn dh meninggal jd rasenye dh x berpusing sndiri kan...

23 Balas

anak buah sy, baby meninggal dalam perut masa tgh tunggu due.. dh 38 weeks masa tu kalau x silap.. mmg menunggu hri je lagi dh... bby meninggal sbb x cukup oksigen kata doktor. sbb ank buah sy ade kencing manis masa pregnant... skrg ni pon lekat lagi kencing manis.kesian tgok. berpantang sorang tanpa anak.. anak no 3 yg meninggal ni.. kakak2 nye la pengubat sedih.

Innalillahiwainnalillahirajiun.. takziah sis... Hurm... Mngkn doc akn buat ecv kut sis..pusingkn bby dlu..kmdian br bby akn kluar.. mebi operate or induce?? Wallahualam.. doc ada bgtw sis x apa prosuder dia nk buat ke atas sis?? Sis sbr byk2 ea.. sy doakn mg Allah pmudahkn segala urusan sis..Allahuma aamiin dan juge slmt smuanya..aamiin😞

allahu.sme kes dengan saya..tp alhmdulilh..dktr pusing kan dia. dh bersalin kluar kpla dlu.mcm2 sy buat mnum air selusuh dn sbgai nye nk bg bukak jln.klo x kena oprate.mse baby sy yg ke2 ni skrg yg ke4 moge x jd pe2 dh mcm dlu..sy doakn awk tabah ye.sy mse baby 28 week baby mnggal.

Allahu.. takziah sis. Ada simptom2 ke sis baby meninggal dlm kandungan ? Sy paling risau kalau bab macam ni ☹️ kalau berurut doktor bagi tak utk pusingkan baby tu ? Cer sis try sujud lama2. Mintak Allah permudahkan urusan sis 😢

Takziah sis. Sama dgn sy, lg sminggu due date baby mninggal. Doct akan pusingkan sbb xde movement dh dri baby. Smeoga selamat dan dipermudahkan semuanya

salam takziah sy pun 24week 5hari takut plak dgar, hmmm sbb ap ye baby meninggal dalm perut, bole share x

salam takziah adik... apa2 pun tgu apa doktor advise yer. Akak doakan awak kuat dan tabah hadapi dugaan ini..

4y ago

6bulan lepas da akk post ni .

Salam takziah sis.. Sabar ya.. Semoga semuanya dipermudahkan.. Bole tahu apa penyebabnya sis..

Takziah sis.. Sis apa punca baby meninggal sis.. Blh sharekh.. Spya kami lebih berhati2

Salam takziah sis..semoga dipermudahkan semua...baby sis menunggu di syurga..