baby meninggal dlm kandungan 24w 6d

Mummy semua sy nk tnye siapa kt sini ade pngalaman baby meninggal usia kandungan 6 bln???baby sy bru je meninggal usia kandungan 6 bln...sy skarang admit kt wad...msalahnye skararang jln x buka2 dh 3 hari 1cm tu lg...baby sy songsang duk melintang...ade cara x nk bg baby tu berpusing ke bwh balik???baby kn dh meninggal jd rasenye dh x berpusing sndiri kan...

23 Balas

Salam takziah sis..semoga dipermudahkan semua...baby sis menunggu di syurga..