27week

hi mummy semua sy nk tanye.. sy ada keluar darah cikit dekt seluar dlm...perlu ke sy pg hsptl. hirau sgt?ank firts

17 Balas

Yes. Boleh consult dengan doktor. Sambil tu boleh legakan hati & fikiran mommy. Dari kite xpergi asyik risau, tak tenang di rumah. Better ade confirmation dengan doktor baby kite ok. Boleh scan baby jugak.

yes...sy pun mulamula kuar drh skit..tp lpstu mkin bnyk plk...doktor ckp sy kguguran...

Perlu consult dengan doctor, sebab dah 27 weeks kan

Kena jumpa doc. Takut uri kat bawah. Nanti doc scan.

5y ago

Betul2 biasa uri kat bawah memang ada bleeding.

Better ke hospital sis, harap² x Ada apa²

better p hosptl..tuk kslmtn sis n baby jua..

Dh besar baby, better jumpa doc ya

Yes pls go to the hospital ASAP

Better p hospital...

Yeap pergi hospital sis