Tanda besalin

Hi semua.. Nak tanye.. Ari ni genap 36 minggu.. Semlm ad kluar darah kt keputihan cikit.. Ari ni xde dah.. Ari ni sy cuma sakit perut je.. Ni kire tanda nk besalin yee.. Sy keliru..#mommykeliru

2 Balas

Xtahu nk kata jugak mcm sy air ketuban pecah tp xsakit contraction walopon dh buka 5cm sbb klua darah masa doc buat swab test. bila nmpak darah bru depa check bukaan sbb depa kata kalau ada darah ada bukaan

4y ago

tu la ad tanye mak jugak.. dy ckp kalo ad darah tu tanda da bukak jln... tpi ari ni xde darah pon.. sakit perut je.. tu mak soh tggu dulu tgok smpai petang..

saya 36mmgu dh brsalin.. skit pinggang.. last2 DA la lendir drh mcm to.