Susu untuk ibu hamil

Hi mummy semua, saya baru pregnant around 10 weeks. Sekarang tgh mnum susu anmum. Pernah baca ade org bgtau tak sesuai sbb gula byk, baby jadi besar, n berat kita akan naik. Betul ke ye? Ade any suggestion tak susu ape yg sesuai memandangkan sy tubuh kecil. Thanks

43 Balas

Bagi I susu anmum mmg elok, masa I prgnnt hb naik, tulang baby elok. Baik untuk mommy and baby.

Saya xbole mnum susu, muntah dulu..akhir2 kehamilan baru mnum susu coklat farm fresh..hehe

Says minum fresh milk hl .. alhamdulillah hb pun Naik since minum hl

Minum susu UHT MARIGOLD LOW FAT... BTL LAA TUU...SBB SY MINUM ANMUM PUN NURSE SURUH STO

Maaf tanya, kalau susu fernleaf full cream boleh tak? Tengah cari jugak susu sesuai.

5y ago

Dutch lady ok tk

Mnum Selain susu anmum. Mcm sy dulu susu hL,ducthlady kotak,fernleaf family.

Saya minum susu fernleaf full cream tu je...

Freshmilk farm fresh tu je awk.. anmum gule tinggi nanti sangkut plk

Sy pun minum anmum tapi bila doc n nurse dpt tahu mereka suruh stop

Pakar pemakanan suruh minum susu HIGH KALSIUM RENDAH LEMAK