any suggestion susu utk preggy mom?

sy tgh survey susu utk preggy mom..masa anak 1st,mnum anmum,anak 2nd sy mnum anmum muntah2 n cirit birit,terus stop anmum n mnum susu kambing mamadil,now anak 3rd,xtau nk gune susu ape yg ok,n berbaloi dgn harga,mybe sbb trauma jgak kes anak 2nd tu..any recommendation based on mommys experience..?

1 Balas

Klu mcm sy, dokter x bg mnum susu ibu mgandung.. Tkut baby bsar dlm perut. So dokter sy suggest minum omega, fresh milk, anlene, fernleaf, dutch lady n etc slain susu mengandung.