Hi mom's susu everday boleh ke untuk ibu hamil

Sy nak tnya susu apa yg sesuai untuk ibu mnggdung sbb sy sblm ni minum susu everday ? Boleh ke susu everday untuk ibu hamil ? Sbb baru² ni sy ade cuba minum susu ibu mngdung susu anmum tapi saya rasa loya dan ingin muntah adakah sy tidak sesuai dengan susu anmum ? Jadi boleh ke saya minum sperti biasa susu everday? Sbb sy takut nk cuba susu lain takut tak merasi dengn ank tekak

1 Balas

susu ibu mengandung tu tinggi gula. baik la elakkan. mnum je susu everyday tu. xde mslh pon.

1y ago

terima ksih