Stress

Hello mummy semua mcm klw suami tdk mngaku yg anak kita kandung ni darah daging dya,,sy tngah stress sngat2

6 Balas

bole buat ujian DNA sis bila ank da kelua nt . tpi suami kne ad brsame untuk buat ujian tu . klau msih dlm perot ni xbole nk buat ujian stahu sy tpi sis boley yakin kn suami tu ank dy . klau dy xprcye ckp je klau xcye nt ank da kelua kita buat test DNA yg mmg nyata tu asil suami . jgn stress2 sis tkot gnggu janin sis nk brkembg dgn baik pula nt . arap d permudhkn la urusan sis dgn suami

5y ago

Tq sis😘

Biar je sis.. nanti dia menyesal sendiri... Sya pena alami. Pastu kejar2 cari.. Sya dah xnak.. sampaikan dia MCM org gila . Karma dia dpt.. ingat kita ni apa. Perempuan x betul ke.. skrg alhamdulillah dpt suami yg baik , tanggungjawab , dan syg dgn isteri.

5y ago

Iya .. alhamdulillah..

hi mommy .. klau dia x mngaku bia je dia dgn hdup dia ..yg pntg u n bby slmt .. tuhan tahu apa yg btul apa yg slh .. 1 day he will mnyesal ..trust me ... xplu stress dgn org yg x mnghargai pmberian tuhan ..

5y ago

yes dear .. apepun ank rzki dr tuhan .. ank akn fhm bla mrk mningkat dwsa ..

Sampai nak buat test DNA Tu DH Kira berat Tu...tapi kalau suami bekeras tak mngaku..Tu Ka jalan penyelesaian..tapi kesan untuk si ibu Dalam Kan sebab sikap suami cam tu.bawak berbincang dulu..talk slowly

Tu kes berat tu sis..sis cuba wt dna test.. boleh smpai kes mahkamah kkau dy xcaya...bertabah sis

hmml