SANGKUT GDM BACAAN TINGGI

Hi mummy semua. Kejap ni kk call, sy sangkut gdm pulak 😭 ni anak first. Sy da 17 weeks. Mak ayah tak pernah ada sejarah kencing manis. Saya pun bukan penggemar makanan manis dan masih lalui alahan. Down pulak rasa 😭 apa yg sy boleh lakukan yaa ? Bacaan sebelum 4.8 Bacaan selepas 11.2 Tinggi sgt 😭

7 Balas

Berapa lama tggu result minum air gula. Saye isnin mggu lepas dah minum air gula. Tapi smpai skrg kk belum call lagi

2y ago

saya buat 6/7 8/7 sye call sendiri KK tnye . tggu KK update lmbt sebb dorang lmbt update result. sye ada GDM jugak fasting 5.8 after 2 hours 7.9 murung betul