pengalaman morning sickness

Hi mummy semua, jom share pengalaman "morning sickness" mummy2 semua dan berapa lama "morning sickness" mummy2.. ???

55 Balas

6bulan dh ni sis... Xhilang lg... Tapi betterla dari awal2 haritu, langsung xboleh bangun

Alhamdulillah morning sickness xbrpe nk teruk. Muntah sikit2 je n pening.. Nk baring je.

Tak pernah kena morning sickens sampailah 34+weeks lebih skrg, hehe alhamdulillah

alhamdulillah xda morning sickness..cuma loya n muntah masa gosok gg je

Now sy dah masuk 4 bulan tp still lagi ade morning sickness 😭

Start week 8, masuk 15 weeks dah hilang..Alhamdulillah😁

sy dri 6 week skrg 9week..berat dh 3kg trun😢rsau jgk

Sy dr awl pregnant mmg truk.. Lgsg xleh masuk mkn..

Alhamdulillah sy xprnh ade morning sickness..

..morning sickness saya until 4 months preggy..

5y ago

Tanda morning sickness sis mcm mna? 😊