Buku pink bila perlu dibuka?

Hi mommies, kena tunggu berapa weeks ye baru sesuai buat buku pink? Tq . Smlm scan 5w2d dah..

6 Balas

7 weeks checkup + dptkan tarikh untuk bukak buku pink .. biasa 12 week ke bawah ..atas 12 weeks kena sound ngan nurse 🤣

1y ago

Oritee tq sis share info 😍

Pagi tadi saya check pregnancy guna clear blue, dah 5W3D. Pergi klinik buat appointment utk check 8/5 nanti bersamaan 9W

1y ago

ye dia akan bagi tarikh kalau dpt tau awal awak ngandung at least skali pegi dia akan bagi tarikh jumpa lagi slalunya la 🤣👍🏻

Yang seeloknya call dulu KKIA berdekatan awak. Mereka akan beri tarikh appointment. Apa apa prosedur boleh terus tanya.

1y ago

Oo camtu, ok2 tq sis info 😍

8w dan ke atas sbb masatu dh nmpak janin dan heartbeat

10w okay dah nak buka. 5w tu awal sangat lagi.

1y ago

Ok baik, tq sis atas info 😍

hi nak tanya, awk scan 5 w dah nampak ke ya?

1y ago

Nmpak kantung je awakk 😅 tapi bagi sy okay laa sbb dah menanti 5 tahun 🤭 hehe