scan gender

hi mummy , seeloknyaa brapa week yee untuk kita tauu scan gender baby , i very excited nak tahu baby gender . i 20week pregnant ?

8 Balas

bila ada appoiment dgn dktr, dktr akan buat scanning baby. time tu kita dpt detect gender baby. normally 24 mggu da blh nampak. tp sy pulak 36 mggu baru nampak clear gender, sbb baby saya suka tutup kakinya. so mmg saya xth gender anak saya. beli brg baby pun beli yg warna unisex je. haha

5y ago

hehhehe tq 😍

sy pun tak sabar..hari ahad ni baru masuk 20 week..tak sabar nak scan gender baby..hrap2 ada rezeki tgk gender baby..hehehe

Saya dpt tahu masa 18 weeks, tak Plan nak scan gender, pergi untuk detail scan tapi baby show dia punya hehehehe

5y ago

Sama😂

Huhuu.. 24w da.. masih x bksemptan nk dtail scan lagi..

24 minggu ke atas. Scan 4D bjasanya nampak jelas

Dah 20w nie bolehlah g buat detailed scan sekali..

5y ago

Kena buat d swasta sis.. kk x buat.. tp nnt doc akan tanya sama ada kita dh buat ke blum sbb dia pn nk tahu keputusannya..

20 weeks dah boleh scan jantina 😊

Buat detail scan terus..