17weeks

Hi mummy. Saya Skrang 17w pregnant and Ada anak 1y6m girl. Tp dia sejenis yg hyperactive. Bila mlm kdg2 kita tgh tidur dia main lompat2 atas katil and pernah terlompat atas perut saya masa tgh tidur at the same time dia suka tidur atas perut saya.. kdg2 risau bila kita ubah dia naik balik.. mummy ada experience yg sama x?

1 Balas

Him. Cube sis elak bg die mkn benda manis selepas pukul 7.. Utk kurangkan hyperactive.. Klo psl tido atas perut tu klo bole kene elakkn tu sbb kesian kt baby dlm perut tu