Baby gerak bila dengar suara daddy

Saya saja nk kongsi cerita. Bila bosan, saya ajak baby sembang, tp tk pernah nk bergerak sbb mungkin time tu dia tgh tidur. Tp elok je daddy dia datang, bercerita dkt saya, dia bergerak bukan main laju lagi tendang mcm tgh sembang dgn daddy dia. Bila daddy dia dh pergi, dia senyap balik tidur. Anak daddy ke nii?? ?

2 Balas

Sama laa.. Mse preggy ank second pun cmni. Now preggy no 3 pun cmni.. Papa dia letak tgn atas perut jek, kemain bgusti dia dlm perut.

Saya ada anak cmni masa dlm kandungan. Klu ayah dia bckp kemain bgerak. Masa ni, mmg geng ayah die. Hehe.