Tidur meniarap

Hi. Nak tanya ok ke baby tidur meniarap. Baby dah 7 bulan lebih.. Kalau letak tidur terlentang, sekejap je dia meniarap. Kalau nak pusingkan, dia menangis..

1 Balas

Okay mommy, baby saya pun tidur meniarap sebab dia lebih lena. Dia tidur meniarap start 2 atau 3 bulan sampai sekarang dah 1 tahun 8 bulan. Bila dah besar sekarang, kadang2 je dia tidur meniarap. Cuma mommy tengok2 kan dia selalu pastikan muka dia tak tertumus supaya nafas dia lancar