baby tidur meniarap & menangis

hi mummy nk tanya.. my baby dh pandai bergolek.. time tidur dia nak meniarap je.. bila dh meniarap pastu nangis.. Ada mummy experience mcm ni x?

2 Balas

Sma mcm bby sy sis..dlm 4 bln lbih tu dye dh pndai mnirap. Tdo pown nk mnirap. Mmg dye akn ngis. Sbb nk pusing blik x bleh...klau sy btolkn dye tdo dye akn mniarap blik..jdi sy biarkn jer..cuma sy tgk2 jgk tkot dye x bleh nfas..sy akn make sure hdung ank sy x trtutup ngn bntal..

5y ago

Skrg bby sy dh 6 bln lbih sis..dye tdo mniarap lg..tpi skrg dh pndai pusing2 kn bdn..sy x brapa rsau dh..cuma dye akn ngis bila nk susu jelh..msalah tdo tu xde dh..