Baby boy or girl

Haii ibu² semua..nak tanya tanda² ibu mengandung baby perempuan apa yea hehehe

8 Balas

Baru2 sy ada scan d klinik. Msa tu jantung dup dap. Tpi last2 baby malu2 nak tunjuk jantinanya. Kwn2 n suami kata baby sy girls. Next scan sy msa usia kandungan 26 minggu. Harap2 msa tu baby tunjuklah. Sbab nak scan dkt luar tpi suami xbagi. Terpksa tunggu review dkt kkia

sya instinct kuat ckp baby girl, lpstu brt bdn husband naik, alahan shgga 5bln lamanya, ini pglmn sya, mgkin ada ibu2 yg bbeza pglmannya☺️

4y ago

alhamdulillah.. 🥰 smga Allah permudahkan sgla urusan kita, aminn..

Ikut garisan hitam kt perut. If garis hitam smpai pusat je, ank perempuan. Kalau garis hitam melepasi pusat hingga ke atas, anak lelaki. 🤪🤪

ade 2 girl 1 boy skrg tgh mngndung ank no 4 dijangka boy rase mcm same je xde tnde ppe pun. #26Nov20  #TAPSuperMoms

takda tanda2 special pun, tu semua perihal hormon saja. nak tau boy or girl kena scan saja..

Bg sy sama jer.. X tau la perbezaan dy😂 #TAPSupermoms

kalau SY lah, suka makan yg manis2. spt kek, aiskrim

scan je..