boy or girl ?

ibu2 semua rasa2 tengah mengandungkan anak lelaki ke anak perempuan ?? jom share #suka2 ?

115 Balas

Kalau sy 3 kali scan kat klinik dgn hospital..Dr ckp mcm boy ni..😁..so kita xnk LA berharap sgt..takut kecewa..sbb yg pertama dgn kedua ppuan..😊..alahan masa mengandung 3 anak..sama je alahan..tp org tgk perut,semua ckp boy..sbb tgk dari belakang xnmpk mcm mengandung..😅 Alhamdulillah..hari ni dah hari ke-26 dah berpantang..dpt jgk bby boy kali ni..🥰.

Kalau boleh nak baby girl kali ni..hr tu scan..doktor kata tak pasti sgt sbb gambar x nampak jelas..tp nampak cam boy katanya masa tu 20 weeks hu..hu..harap2 doktor salah la ye .teringin nak baby girl kali ni..nanti nak scan balik 28 week n nak comfirm kan ..

kalau saya biarlah anak sulung tu lelaki . boleh kawal adik2 nanti . tapi hati curang , kuat kata girl . suami memang nak girl . 20w scan nampak macam girl . tunggu la minggu depan scan 28w nampak girl ke boy

Pregnant bru 17 week, tpi rsa la Mcm gugurl lgi sbb byk songgeh dy Tpi rsa cm boboy sbb kdg rsa nk crik gdh jek Ngn papa dy...🤔🤔 Ntah la boy or girl Aslkn sihat, and ckop sifat dy pon dh syukur sgt 😊

Naluri ckp boy,suami pon ckp boy,tp scan doc ckp girl...tgh tgu scan kt kk pulak tgok doc ckp ape😂 tp sy suke kacau suami,peluk2,cium2,rse mcm geram je kt die,nk bkepit je klu boleh..rse2 boy ke girl😜

Perasaan sy kuat kata lelaki tapi tak nak letak harapan tinggi dapat lelaki je nanti hampa kalau tak dapat. Bile buat detail scan 2x dia tunjuk dia punya tuu, terus rasa lega. Haha. It's a boyy haha. 😂

Blum scan...tp suami cakap baby boy, alasannya sbb dia y buat so dia tahu lh baby kami baby boy😒😒😒....harap2 betul2 boy, ksiang kat suami mcm betul2 pelukan geng je🤣🤣🤣

Girl kot 🤭🤭 sbb 3 bulan preggy perut xnmpk lg..pastu malas teramat, beza ngn yg first baby boy...3 bulan preggy perut besar dh, rajin mekap 🤭🤭 insyaallah..janji baby sihat sempurna

4y ago

harapnye la..insyaallah 🤭🤭💕

Dh 2 kali detail scan.. Doc ckp girl.. Suami pun confirm sgt baby girl.. Preparation pun bnyk yg ala2 girl gitew.. Tp bg saya,,, apa gender pun saya ok as long baby sihat walafiat. 😊

Sy blum scan lagi..bulan depan bru nk scan. Tp ramai sgt ckp sy ngandung ank girl..sbb tgok cre sy..plus prut pon melebar je..sy pon kdg2 cm rse girl... Tp suami ckp boy.. Hihihi