less sugar milk

hi mummy, im 10 weeks pregnancy, but i obesity, what pregnancy milk suitable for me? i need less sugar milk.. thanks mummy?

13 Balas

similac sis.. sy pn minum ank first.. skrg preggy ank ke2 susu similac xusik lgsg alahan teruk nk minum susu pn xboleh.. if sis nk susu ni sy ade nk letgo sis.. belom buka lg.. dr xguna kn..

5y ago

sis nak letgo bp

yup any milk can... just dont take maternal milk.. ada sugar. calcium pill from doctor will help too.

try ambil pil kalsium. boleh cuba tanya doc dulu. minum susu HL pun ok. 😉

5y ago

nurse yg sy tanya sebelum ni kata boleh terus beli kat farmasi. just inform nak pil kalsium untuk ibu mengandung. ☺

I drink farm fresh susu kurma the one with 0 sugar. Doctor recomended it.

saya minum susu HL low fat..doc cakap ok sbb saya ada diabetes 😅

5y ago

Yg ni pun ok. Tp jgn minum kotak hijau tu.

unsweetened soy milk or almond milk. low carb high protein.

sya minum similac mom lass sugar n low fat perisa vanila

5y ago

harga beza minggu pasaraya firts beli kat tunas manja rm36 second beli 56 kat tf mahal sgt

take green juicing and almond milk unsweetened

any milk can.just dont take any maternal milk..

5y ago

thanks mummy

Sis, better amek farm fresh milk yg low fat.