Bayi sebulan lebih

Mummy boleh tak tolong tgk gmbar anak saya ni. Dia ada bintik bintik putih macam berair tapi tak tapi dia timbul. Lama lama dia akan jadi luka. Macam dlm gmabr mula mula dkt leher ada satu ke lepastu dpn pipi ada satu lepastu makin banyaj dkt kepala. Baru ni tgk banyk plak belakang badan dia, tapi bintik merah ada yg jadi luka macam melecur tu.. Ada mummy yg pengalaman macam ni? Saya nk bwak chevk tapi husb kata ruam panas musim sekrg tak tenth. Tapi saya risauu. Dia tak meragam pun cuma saya stress balik belik nak goggle benda nii nak tahu apa sbb dah penyakit ke?

Bayi sebulan lebih
1 Balas

kalau risau dan mmpu tuk g klnik swasta better puan bwk ank g klnik.. nnti doc bg ubat tuk rawatnya..mg baby cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin