Ruam atau kurap ?

Mula" bulat kecik je sampai da jadi besar macam ni saya da guna ubat macam" ubat farmasi sudocream , snowhite ni okay hilang merah tapi masih ada bintik" nak guna apa lagi ya please bagithu kesian pipi dia merah" ☹️#firstmom #SeriusTanya

Ruam atau kurap ?
2 Balas

better puan bwk ank ke klnik..nnti doc akn bg ubat yg sesuai dgn mslh yg ank puan hdapi..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin