MINTAK TLG TGKK KANN !!

Ini demam campak ke ruam panas ye?? Anak saya tak demam tapi kepala je dedor macam tu. Mula perasan naik dkt dada lepastu ada lengan tapi tak banyak lepastu baru ada dkt belakng telinga tapi lepas letak lotion ruam tu dia ok tada dah dkt belakang telinga. Harini check badan penuh dkt belakang. Dia taknak macam meregek meragam ke apa. Routine dia semua ok je sama. Tak thu ini apa. Campak ke ruam ? Apa mum yg pernah alami demam campak halus tak dkt anak macam ni ke bintik2 dia? Saya nk bawk ke klinik doc mesti cakap ruam sbb dia tak demam and akan bagi cooling clear je

MINTAK TLG TGKK KANN !!
1 Balas

better puan bwk ank g jumpa doc..tu sebaiknya..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin