Can i consume......

Hi mummy. Before my first pregnancy i do consume 'innershine pati prun'. Can i consume it too during pregnancy? 10 weeks pregnant ?

39 Balas

Sy penah consume early pregnancy, sbb bodoh xberapa bijak, last2 awal dah sangkut gdm. Tp second pregnancy xde gdm. Sbb xconsume bnda tu. Lama fkir nape la sangkut gdm awal2 padahal sejarah keluarga mmg xde kencing manis pon. So sis better jgn consume. Stop dlu

2y ago

sy 6mgu da minum mamariam..g cek doktor alhamdulillah semua ok je..Xd sangkut..