Carbonara

I try to avoid cheesy food during pregnancy. But now I am 14 weeks. Can I really consume carbonara? Sooo craving?

3 Balas

of course u can mommies..hehe... macam saya awl peknen dlu craving western food je.. nsi n len2 smua out... slalu ske spagetti carbonara..bolognese..tu je menu repeat evry day. ...craving cheese cake..penat husben melayan..buatkn cheese cake ....kmdian repeat mkn porridge mcd..chicken texas... klu mkn nsi alwyz muntah ... now dh 29wik..alhmdulillah..br leh mkn smua jnis mknn dh..hehe... dr western ke indian cuisine like kari ..roti canai n etc... now dh 29wik mcmni... more pd mknn melayu plak..hehe....n stat mkn smua jnis..hehe...... aja2 fightim✊🔥🔥

4y ago

most wlcme 😉😘✌

masa awal kehamilan ni...susah nak makan yg btl2 sihat sbb asek muntah2. so makan apa yg bole makan. better dr x makan langsung sbb xd selera kan.

3y ago

sama laa. 😂 tringin nk mkn itu ini tapi xleh terima pun susah gak

Ofcourse you can! I love to eat cheese too! 😂😂