Can i consume......

Hi mummy. Before my first pregnancy i do consume 'innershine pati prun'. Can i consume it too during pregnancy? 10 weeks pregnant ?

39 Balas

saya ada juga mkn pati prun masa sembelit 32wk sebab susah nak jumpa jus prune sunsweet. kebetulan saya pun gdm, jadi kena jarakkan masa slps makan seblm minum pati prun sebab takut paras gula melonjak naik. memandangkan saya mmg ada glucose test kit sendiri, saya akan monitor sendiri slps minum