Can i consume......

Hi mummy. Before my first pregnancy i do consume 'innershine pati prun'. Can i consume it too during pregnancy? 10 weeks pregnant ?

39 Balas

Refer dgn doc..tp lagi elok makan all natural content buah buahan/boleh buat jus sendiri sbb original manis& khasiat dari buah buahan. Mcm sy..10weeks ni rajin beli buah utk makan or buat jus homemade utk energy booster/kawal n kurangkan mknn manis bergula yg dh siap process sbb ada sugar added & preservatives etc..