Can i consume......

Hi mummy. Before my first pregnancy i do consume 'innershine pati prun'. Can i consume it too during pregnancy? 10 weeks pregnant ?

39 Balas

saya pun 10w , untuk kandungan first trimesters ni doc sarankan pengambilan folic acid saja , obimin pun doc x sarankan dulu , sebab ada bahan yg boleh meningkatkan mual , 3 ke 4 bulan kehamilan baru boleh ambil obimin . so sekarang saya cuma ambil folic acid saja .

1y ago

btl ke obimin bkn alahan sya rsa obimin lg ok dri branding ubat yg bnyk d mkn lg teruk sya mkn ubat klinik bru smpi lidah da muntah baunya sgt busuk🤮🤢