Keluarkan kahak baby 1tahun5bulan

Hi mummy❤️ ada sapa tahu cara nk keluarkan kahak atau benda losyen or ubat yang boleh keluarkn kahak cara mudah?anak saya baru 1tahun 5bulan demam dia makin berkurang cuma dia selsema dan batuk🥲 bila tidue pun meragam dan meracau jaa pastu tidur dia berbunyi mcm dlm badan dia bayak kahak hm dia pernah nk muntah tpi dia telan blk kahak tu hm rasanya ada cara lain tk selain muntah?

3 Balas

Pergi klinik, nanti doctor akan bagi ubat / pakaikan gas cairkan kahak tu. Jangan pandai2 ambik ubat2 sendiri