Hilangkan kahak

Assamualaikum . Mcm mna nak keluarkan kahak pada hidung ? Baby bernafas bunyi mcm ada kahak tapi baby tak selsema .. boleh share ubat atau cara utk keluarkan kahak .. baby nak masuk 2 bulan . Terima kasih

4 Balas

kerap tepok" belakang dia. boleh search cara keluar kan kahak kat Youtube. Anak saya masuk hospital, kat hospital ramai yang buat gitu katanya nak keluarkan kahak baby. tapi tepok terlalu kuat ye.

Buat percussion , guna cream youbaby, sterimar & nasal aspirator. Hrtu anak sy mcmtu, sy guna cara semua ni. Alhamdulillahhh ok lpstu..

bli pam sedut idung sis..bli yg mnual ank sy aritu pn mcm tu..sy bli guna time lps mndi sedut..alhmdulillah 3x guna dh ok

1y ago

sy xgna sterimar pn😅..sy ltk corong tu kt dlm lubang idung n pcit je pam tu..kne usaha slow jgk la sb kdg bby xbg kjasma..

Tepok2 belakang dia utk keluarkan kahak