Kahak baby 3 bulan

Hai,ank sy baru 3 bulan. Skrg ade kahak dlm mulut dia. Tapi x de batuk². Cuma kalau kita letak dia telentang,dia akn nangis sbb x selesa ada kahak tu. Ada tak tips untuk baby 3 bulan hilangkan kahak tu sbb dia x reti lagi nk buang kahak sendiri kan. Sy dh pernah neb,tapi dia x boleh nk keluarkan kahak tu. Sy dh tepuk² dia punya dada dgn blkg mcm yg doktor ajar utk longgarkan kahak tapi still x hilang

2 Balas

Nak tahu teknik percussion tu betul atau tidak, baby akan muntah kahak atau akan keluar ikut najis. Sehari berapa kali awak buat?

Kalau tak kluar jugak .. try wagas oil tu .. saya guna yg tu berkesan .