Kahak baby

Hai mommy, nak tnya normal ke baby umur 3bulan lbh ada kahak? Dia bernafas mcm bunyi ada kahak. Tp dia tk demam tk selsema pun. Ada cara ke mcm mana nk hilangkan kahak tu? Atau blh beli apa2 ubat?

2 Balas

bby sy on off kahak selesma cara saya 1.mandi air lemon suam 2.spray sterimer + sedut hingus 3.tepuk percussion 4.guna tropika(ikt nk gna apa2 pn) da prnh bwa klinik dr ckp normal dn ajr tepuk lps tu bgi ubt batuk tpi bby xnk..cra ni je la sy amlkn klw teruk sgt bwa klinik cek

klu dia tidur ada bunyi?

4mo ago

Kadang ada jgk bunyi, kadang tdur tkde bunyi. Mcm mana ye?