baby tolak botol susu

hi mummies. saya nak tanya pendapat mummies.. anak saya 58days.. dia tolak botol susu. dia tknak minum susu fm. dia just nk bf saja.. saya 30/9 nih dh start keja.. mcm mna ya ? tolong bantu saya.. saya first mom..

3 Balas

Kenapa bg fm? Tak pump ke?

3d ago

Saya kerja 12 jam jugak tambah 2 jam lagi pergi balik. Saya pump boleh je 😆 Susu fm ni ikut penerimaan & kesesuaian anak. Botol pun sama. Anak saya dulu 5 susu fm saya standby, tak larat nk try error so saya pump sampai skrg anak setahun. Botol susu dah cuba 15 jenis 😌