Alahan teruk

Hi mummies, now i pregnant 7week 4 day . Baru je lagi but alahan teruk sangat . Nak kerja pun asyik ulang alik toilet . Start morning smpai malam asyik muntah . Kepala berat rasa sakit sangat . Sampai bole kira after 10 min mesti muntah dah tak larat . Sehari tu asyik muntah je . Mummies mummies ada tak idea nak kurangkan alahan ni ? I need your help 😔

1 Balas

stgh org alahan smpai bersalin..sye alahan smpai kndgan 4bulan..mkan jea muntah..nk kerja pon tk boleh sbb slalu pitam dn skit kple yg mlmpau..klau mkan nasi mmg wajib ada buah limau dan buah pelam..tu jea cara sye hilang kan alhan..