Aspirin, vitamin D & New Obimin

Hi mummies, Nak Tanya boleh? Saya hamil 8 minggu pada 2/7 ...doc siap bagi I ubat aspirin, new obimin & minta I beli vit D Kat farmasi . Ada mummy Kat group ni Ada yang makan ubat2x ini tak...skrg saya dah masuk 10 minggu 1 hari. Saya rasa agak mengantuk selepas ambik aspirin. Aspirin katanya nak cairkan darah. . Bp ok je. ☺

5 Balas

Hi nak tanya. saya baru buka buku pink. Doktor bagi saya ubat aspirin. Boleh ke makan new obimin sekali yg warna pink tu?