Aspirin

Assalam semua..sy nk tnye ade tk sesiapa dekat sini penah mkn ubat cair darah(aspirin)..ubat tu sy baru je dpt td dr gynea hkl..skrg ni kandungan sy 7weeks..sbb sebelum ni sy pernah mengalami keguguran yg berulang sbnyk 5x...cume ni 1st time dpt ubat aspirin ni..sblom ni dpt ubat obimin dgn ubat kuatkn rahim(duphoston)shj..

2 Balas

sya pla tk prnh mnum ubt cair darh..

Saya 🙋‍♀️

5y ago

Ohh ok..sy bru masuk 13 weeks..start mkn ubat aspirin ni dr 7 weeks..sbb sy ade masalah keguguran yg berulang..harap semuanye baik2 saje 😊