LAGU

Hi mummies, I currently 34w1d pregnant.Nak tanya selain dari saya ada tak mummies kat luar sana bagi baby dengar surah , lagu , cerita dongeng via headphone ? Baby boleh dengar tak suara suara tu semua? Ka ni myth ja, I letak headphone kat perut I. Baby gerak apa smua ni dia dengar ka coincidence nak bergerak. I confuse hehe

3 Balas

Actually tak perlu letak earphone pun takpe sbb baby tetap boleh dengar. Even you cakap apa semua dia dengar 😁

Dia boleh dengar sis walaupun awak tak letak headphone kat perut tu😅

baby boleh dgar suara kte