Dengar surah@ lagu melalui earphone.

Soalan agak nonsense tapi serius nak tahu jawapan. Kalau kita dengar surah melalui earphone pasang kat telinga kita, baby akan dengar jugak ke? Sy bekerja jadi x sesuai nak bukak audio kuat2 boleh dgr melalui earphone je. 😬

2 Balas

sis pasang headphone sis lepastu letakkan dkt atas perut , mcm letak atas kepala . kalau earphone kita sendiri yg dengar .

Dulu sy selalu psg surah ms nk tidur. Smpaikan anak2 sy terbiasa kalau nk tidur je psg surah.