Bunyi jantung baby

Hi mummies, pagi tadi ke klinik check denyutan jantung baby. Mula mula tak dengar bunyi jantung baby. Saya dah mula risau sebab subuh tadi baby ada je gerak. Lama sikit tu dengar macam jauh je denyutan tu. tak lama sikit tu baru dengar kuat sikit. Nurse cakap baby pusing2. 2 hari lepas elok letak je daptone kat perut terus bunyi. Normal ke ya? Mummies ada pengalaman macam nie tak? Risau pulak rasa

2 Balas

check up dkt kk ke.. ok..sy cdgkn..klu jd kes bgini.. prgi scan dkt swsta jg.utk make sure btul2.. skurg2nya hti kta tenang.

Assalamualaikum..saya dah bersalin ..anak dah 3bulan..tapi detak jantung nya laju..tapi tak nangis...macam mana tu