Giving birth kat hospital government

Hi mummies, boleh tak cakap experience melahirkan anak kat government hospital? How was it? Strict ke? Just curious #firsttimemom

22 Balas

Hospital Besar Melaka, alhamdulillah nurse semua baik² dari kad wad ke labour room.. dalam labour room garang² tapi baik penyayang.. tolong saya sampaila habis🥹🤍

2mo ago

Ade nurse ajar x cara susukan baby? Utk first mom

saya bersalin dekat htaa, semua staff sgt ramah tp dkat lb je doktor dgn nurse tegas. but after delivery, nurse siap ajar cara breastfeeding dgn betul.

sye hospital serdang..ade yg baik ade yg garang..normal je rse sbb sye dh nk deliver, sakit yakmat..dh rse tak kisah, nk marah ke maki ke..hahaha

saya bersalin di htj seremban..Alhamdulillah doktor dengan nurse semua ok..dari pac, labour room dan dekat wad..semua bagi layanan yang baik

HSA, sangat puas hati. Doc dan nurse baik sangat. 4 hari duduk hospital, rasa selesa sangat sebab layanan doc dan nurse sangat bagus.

hospital sultan abdul halim, sungai petani. nurse dengan doktor dari wad sampai lah ke labour room. semua baik baik. layanan tiptop.

sy bersalin kt HTA, yg dekat hkl tu.. wad sumpah selesa sbb hospital yg baru.. pastu nurse, doktor semua baik2..

lain hospital lain.. macam macam perangai . Saya dekat Muar , nurse dekat wad hmm . Tapi dekat labour room baik sangat

2mo ago

hai awak, nak tanya hospital muar PAC dia kat sebelah mana ye?

lain hosp lain ragam layanan yang diterima. ada yg ok ada yang tak. ikut nasib 😅

2mo ago

Tapi, kita takde dekat tempat dia kan. Taktahu lah citer sebenar macam mana.

Bersalin dekat hospital sg buloh.. alhamdulillah semua nurse & doc baik2..