Alhamdulillah It's a girl🌸

Alhamdulillah Selamat bersalin pd 6/9/2024 pkul3. 28am . Bby admit ward on antibiotik ibu GBS +ve carrier .. #2ndbaby #39w1d #ibuanak2#babygirl

Alhamdulillah It's a girl🌸
33 Balas

alhamdulillah 😍 doakan turn kita pulak skrg dh 37w , masih pujuk baby lg suruh babg kluar cpt hihi , first mom excited nk tgk baby tp ade jugak takot..kita pon ade gbs jugak harap baby kluar nnty tkde pape la InsyaAllah , selamat berpantang sis 😘

gbs ni kputihan yg berketul2 dlm faraj tu ke atau kluar cecair2? saya ada kputihan jg tp bketul2 x jg gatal, kadang2 je gatal klau trlalu byk. dah check doc kata bkn gbs. tp still rsa risau 😅

Alhamdulillah .. sme lah sye gbs+ jugak . Xsmpat nak cucuk antibiotik baby dh nak keluar 😅 last² baby kne on antibiotik utk 5hari

Alhamdulillah..tahniah sis ..baby sis mcm mana ? okay jgk ka sis?..sya pn +ve GBS..risau sgt..skg bru 33w

1w ago

Sy gbs smpt on antibiotics anak xmsuk nicu kapa, terus keluar skli. Xda isu pun sis

alhamdulillah.. tahniah dan selamat berpantang ❤️ semoga mommy dan baby cepat sihat 🤲🏻

alhamdulillah tahniah mummy selamat berpantang tarikh sama dgn cousin🥰

Alhamdulillah tahniah... semoga dipermudahkan urusan, selamat berpantang

alhamdulillah selamat bersalin , kongsi tarikh lahir sma tahun jee lain

Alhamdulillah, tahniah. Selamat berpantang, semoga ibu dan baby sihat.

selamat berpantang ..dan enjoy moment2 bersama baby..😊

Post reply imageGIF