Diapers For Newborn

Mummies boleh suggestkan diapers yg sesuai untuk newborn baby ?

11 Balas

Nak boleh roger ye.. Drypers Wee Wee Dry Original Pack .............................................. *Quantity utk 1 pack :- ----------------------- -NB = 24keping - S = 22 @ 82 keping - M = 74 keping - L = 62 keping *Harga :- --------- -NB = 1pack rm16 / 1box rm75 (8pack) - S = 1pack 22 rm16 @ 82 rm43 / 1box rm75 (22/8pack) @ 1box rm98 (82/3pack) - M = 1pack rm36 / 1box rm98 (3pack) - L = 1pack rm36 / 1box rm98 (3pack) Value Pack :- -------------- Beli mana² pack NB @ S yg 24@22 sebanyak 4 pack = total rm45 (4 pack blh campur) JIMAT TERUK!!! Pickup self >> Presint 15 Cod (surcharge) Pos pack rm8 (depend) Pos boxes rm10 (1 box)

Newborn Drypers. Saya beli di shopee

5y ago

Ye boleh :)

Ada gmb drypers untk newborn tk?

Sy guna Drypers 😊

5y ago

Lazada brp?

Uii murah

mamy poko

Drypers..

Huggies

drypers

Genki